Danskfagets glæder

Corona skema til eleverne

I sidste uge lagde jeg skemaet op, jeg havde lavet til mit Rosa-barn.

Det gav god ro og overskuelighed for min egen unge – men på aula vrimler det med gode tiltag fra kolleger på opslagstavlen, og jeg tænkte, at det kunne være en hjælp for elever og forældre at skabe overskuelighed her også. De skulle jo nødig drukne!

I dag lægger jeg derfor et skema ind, vi som team har lavet til eleverne i 6. klasse. De kender alle at arbejde på denne måde, da matematiklæreren og jeg har en ugentlig time sammen, hor vi lavet et fælles skema, med opgaver til vores fag, som de kan vælge frit mellem.

Jeg kontaktede alle teamets lærere, som var med på ideen – og nu er meningen så, at vi deler et nyt skema med dem hver fredag, – nogle opgaver vil være de samme og nogle vil være nye.

De kan vælge at printe det ud – men da der er en del links i skemaet, skal de selvsagt tilgås digitalt.

Eleverne skal alle starte med at lave deres egen kopi!

Den skal de dele med teamet, som så kan følge med i, hvad eleverne laver/hvor vidt de er.

Jeg håber det fungerer!

Du er velkommen til at kopiere og lave dit eget til din egen klasse:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.