Danskfagets glæder

Fortsæt op ad stigen – og husk at grine undervejs!

Så går vi i luften igen.

I foråret tog lærerne et par gevaldige trin op ad kompetencestigen – selvom den var halsbrækkende stejl! Og som så meget andet i vores udfordrende hverdag, så klarede vi også det og mestrer nu den virtuelle undervisning! Vi ved, hvordan vi opretter et Meet, hvordan vi muter og un-muter, hvordan vi planlægger på en helt anden måde – og vi ved, at hos nogle elever er mor med i baggrunden, andre inviterer os ind på teenageværelset iført nattøj, og nogle ser os som en forstyrrende kanal midt i den intense kamp på Fortnite.

Jo, vi blev nogle oplevelser rigere i foråret! Det bli’r vi uden tvivl igen, omend stigen føles mindre stejl denne gang! Jeg håber, vi alle træder ind på det trin, vi stod på, da skolen åbnede op i april og ikke starter på nederste trin igen.

Jeg håber også, at vi vedbliver med at huske trivslen, at al virtuelt samvær ikke skal omhandle læring – men at legen også skal finde sin plads. Mødet med lærere og kammerater er vigtigt! Vi skal se hinanden – om end det er på en skærm! Vi skal ses, vi skal lære – og vi skal lege. Jeg har været både påskekylling og Dronning Margrethe på skærmen. Det var ikke kønt, men det var sjovt! Jeg har lavet en liste med forslag til Tablet-tosserier – du finder den her https://danskfaglighed.dk/tid-til-tablet…/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *