Højtider og mærkedage

Julen

Lige om lidt blinker 1. december i kalenderen🌟, og alle elever har julelys i øjnene – for hvad har læreren mon fundet på, vi skal i år?? 🕯👀

Det kan faktisk godt være lidt et pres – og et stress,- jeg selv har altid alt for meget på programmet, og man vil jo også gerne liiiige ha’ lidt læring ind i december i dansktimerne ikk?! 

Der er så mange tilbud om julekalendere og aktiviteter, at det kan være svært at vælge; men i år skal du vælge min💪🏼🎄❣️

Jeg har lavet 2 forskellige julekalendre med 13 flotte låger hver – en til hver skoledag i december.

Bag hver låge gemmer sig en juleopgave i et lækkert layout 🌟 og med stor variation! 

Der er god instruktion og der medfølger facit ✅

Der er klasseopgaver, makkeropgaver, gruppeopgaver, sjove opgaver, faglige opgaver, grublere – og der kræves INGEN forberedelse👌

Vælg efter alder.

Desuden har jeg lavet 100 store, flotte kort med 100 juleord. Der følger 7 forskellige ark med aktivitetsforslag med – og du kan sagtens selv finde på flere.

Der er tilknyttet en konkurrence om juleslik til hele klassen!! Den kan du læse mere om på arkene😊


Jul i klassen er bare det bedste!

Jeg er ret vild med jul – også som lærer! Jeg mindes hvert år min egen matematiklærer Bent Wandahl, som tegnede den flotteste granranke med 24 lys på tavlen – hver dag skiftedes vi til at “tænde et” med det gule kridt – og hvert år lavede vi juledekorationer med ham som stod på bordene hele december.

Den tradition har jeg taget med mig i mit lærerliv. Jeg har altid lavet juledekorationer med mine klasser – i år er det forbudt med levende lys, da sprit og ild er en dårlig kombi – men så skal vi selvfølgelig bare have batterilys!

Der er så mange gode aktiviteter, hæfter og værksteder at vælge mellem! Gå ind i shoppen lige nu – eller tryk på knappen “Jul” på forsiden – så kan du tjekke det hele ud og læse mere.

Julebrev

Jeg sender altid et julebrev hjem her i november og beretter om det vi skal lave i klassen – og be’r om hjælp til det vi kan.

I år har vi droppet den julekalender, hvor børnene selv medbringer en gave, og vil selv lave en til hele klassen. Jeg tænker; en god stikbold, et nyt spil, en stor pose pebernødder, breve med gode oplevelser; en julefilm, en time med varme æbleskiver og varm kakao, en gåtur på en legeplads, en times højtlæsning fra læreren…., mulighederne er mange!Der er også lavet en julepakke med 5 forskellige juleaktiviteter og lege! Du henter dem her: https://danskfaglighed.dk/vare/julepakke-med-klassens-juletrae-julebogmaerker-og-julehistorie-starters/

Læs mere her:

Hent det hele her: https://danskfaglighed.dk/vare/julepakke-med-klassens-juletrae-julebogmaerker-og-julehistorie-starters/

Mangler du bare liiiige en lille ting, er der 2 små julerier her:

og en skabelon til en sjov og kreativ jule-boganmeldelse

Det er jul – det er cool er et hæfte på 27 sider med juleopgaver til 5. – 9. klasse.
Alsidigt, sjovt, kreativt, individuelt, gruppe og makkerarbejde.
Garanti for glade juleelever!

Du finder det hele i shoppen!

JULEVÆRSKSTEDER er et must i min klasse i december – du finder 12 forskellige her

En lille ord-juleopgave til udskolingen – men kan nemt differentieres. Hent den her:

Julebøger er et must i december!

Her er forslag til både kalenderbøger og andre gode julebøger – til indskoling, mellemtrin og udskoling. Hent listen ned her:

RIGTIG GLÆDELIG DECEMBER

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.