Danskfagets glæder,  Vidensdeling

Danskfaglighed

 • En tændstik til dit dansklærerliv.

Jeg ønsker, at du tændes af den samme ild som jeg – eller vedbliver med at brænde. Jeg vil dele mine erfaringer med dig og lade dig få del i mine succeser. Spejl dig i mine frustrationer og tag stilling til mine ytringer. Velkommen!

Hvis du har brug for hjælp til dit køb, gode ideer til materialer, behov for sparring til din hverdag, ris eller ros – eller hvis dine downloads driller, så send mig en mail på info@danskfaglighed.dk

Du kan også finde mig på Facebook og Instagram. Danskfaglighed er navnet på begge profiler.

Jeg hedder Birgitte Lund Thomsen, er en passioneret Læsevejleder, Ordblindetestvejleder og Underviser i dansk, som brænder for den faglige formidling af danskfaget.

Jeg har været klasselærer i 25 år og har arbejdet i både overbygning, mellemtrin og indskoling – og i specialklasser i 10 år.

Jeg er Læsevejleder og underviser på mellemtrinnet i dansk, billedkunst og kristendom. Jeg er desuden tilknyttet “Mælkebøtten”, hvor jeg afholder supplerende kurser indenfor 7 forskellige temaer.

Jeg er Ordblindetestvejleder og underviser i IT-kompenserende værktøjer, laver handleplaner, afholder forældremøder for forældre til de ordblinde, holder oplæg i klasserne og har ugentlige møder med alle ordblinde elever fra 3. – 6. klasse.

Jeg dimitterede fra Haderslev Statsseminarium for 25 år siden og har siden arbejdet i alle tre universer – overbygningen, indskolingen og nu på mellemtrinnet. Jeg har desuden været underviser i specialklasser i 10 år og har taget moduler i studieretningen specialpædagogik på UCSyd.

Mit arbejde er min passion – danskfaget og formidlingen heraf er en evig ild i mig!

Så heldig er jeg!

Jeg håber, du er eller bliver lige så heldig som jeg.

Lærerliveterlivet!

info@danskfaglighed.dk

Birgitte Lund Thomsen

Aastrupvej 83

6100 Haderslev

20771678

6 Comments

 • Hanne Schjødt-Pedersen

  Hej
  Spændende side, som jeg lige har opdaget, da jeg er gået fra at være efterskolevejleder til mellemtrinslærer. Jeg har set en goddag skabelon, hvor de skal starte med at skrive lidt om sig selv. Jeg så den på FB, men nu kan jeg ikke finde den. Kan du hjælpe mig?

  vh
  Hanne Schjødt-Pedersen

 • Katrine Bramm

  Hejsa, kan du se om jeg fik bestilt bla. Harry Potter samt forløbet om Garmann i lørdags – jeg er bange for jeg fik slettet bekræftigelsen eller ikke bestilt?
  Mvh Katrine Bramm

  • Birgitte

   Hej Katrine. Jeg kan ikke lige finde dig umiddelbart. Har du ikke modtaget en mail? Tjek også din spammail. Hvis ikke, har du nok ikke betstilt… Bedste hilsner Birgitte

 • Lone Flyvbjerg Nørgaard

  Hej
  Jeg vil blot reklamere for min børnebog “under vand” udgivet hos Turbine. Det er ikke en læseletbog – men den kan helt sikkert motivere læselysten hos de lidt stærkere læsere, da den handler om aktuelle emner – og derfor kan den også bruges i undervisningen. Jeg har selv puslet lidt med forløb. Dette + e lektørudtalelse og andre omtaler på min hj. side loneflyvbjerg.com. Du kan rekvirere et eksemplar hos forlaget – eller læse de første kapitler på ereolen. Målgruppen er 11 år og op.
  Jeg så dig reklamere på Instagram – derfor:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *