Danskfagets glæder,  Vidensdeling

Danskfaglighed

  • En tændstik til dit dansklærerliv.

Jeg ønsker, at du tændes af den samme ild som jeg – eller vedbliver med at brænde. Jeg vil dele mine erfaringer med dig og lade dig få del i mine succeser. Spejl dig i mine frustrationer og tag stilling til mine ytringer. Velkommen!

Hvis du har brug for hjælp til dit køb, gode ideer til materialer, behov for sparring til din hverdag, ris eller ros – eller hvis dine downloads driller, så send mig en mail på info@danskfaglighed.dk

Du kan også finde mig på Facebook og Instagram. Danskfaglighed er navnet på begge profiler.

Jeg hedder Birgitte Lund Thomsen, er en passioneret Læsevejleder, Ordblindetestvejleder og Underviser i dansk, som brænder for den faglige formidling af danskfaget.

Jeg har været klasselærer i 25 år og har arbejdet i både overbygning, mellemtrin og indskoling – og i specialklasser i 10 år.

Jeg er Læsevejleder og underviser på mellemtrinnet i dansk, billedkunst og kristendom. Jeg er desuden tilknyttet “Mælkebøtten”, hvor jeg afholder supplerende kurser indenfor 7 forskellige temaer.

Jeg er Ordblindetestvejleder og underviser i IT-kompenserende værktøjer, laver handleplaner, afholder forældremøder for forældre til de ordblinde, holder oplæg i klasserne og har ugentlige møder med alle ordblinde elever fra 3. – 6. klasse.

Jeg dimitterede fra Haderslev Statsseminarium for 25 år siden og har siden arbejdet i alle tre universer – overbygningen, indskolingen og nu på mellemtrinnet. Jeg har desuden været underviser i specialklasser i 10 år og har taget moduler i studieretningen specialpædagogik på UCSyd.

Mit arbejde er min passion – danskfaget og formidlingen heraf er en evig ild i mig!

Så heldig er jeg!

Jeg håber, du er eller bliver lige så heldig som jeg.

Lærerliveterlivet!

info@danskfaglighed.dk

Birgitte Lund Thomsen

Aastrupvej 83

6100 Haderslev

20771678

One Comment

  • Birgitte

    Hej Dilek.
    Hvis du ser på dit download, så ligger pilene i rækkefølge. Det kan du bruge som facit. Jeg vil gerne lave et billede ved behov og sende til dig. Indtil da, kan du benytte downloadet som rettesnor – hvis du finder det på din computer eller telefon, er det nemt at scrolle ned og se rækkefølgen.
    Bedste hilsner
    Birgitte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.