Danskfagets glæder

Ophæng, navneskilte, breve o.lign.

Skilte til kategorisering af genrer

Jeg er færdig‘ kan du læse mere om her: https://danskfaglighed.dk/vare/2945 -hvor du også kan finde en med blanke felter, hvis du vil skrive dine egne udsagn ind.

Et fødselsdagsophæng til klassen

Velkomst:

Jeg skal starte en ny 4. klasse op efter ferien – og det glæder jeg mig RIGTIG meget til!

Jeg har lavet nogle ophæng, så de føler sig velkomne. Jeg var heldig at have mulighed for at fotografere dem, da jeg var på besøg hos dem inden ferien. Jeg har derfor klistret deres billede på nogle af ophængene – som er printet ud i A3 og lamineret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.