Tips og små ideer

Skema – struktur på hverdagen

I 23 år har jeg lovet mig selv, at jeg ville få flere rutiner ind, flere faste ting på skemaet, mere struktur. Ikke for at ødelægge spontaniteten og den gode ide – den skal der altid være plads til – men simpelthen for at skabe mere ro. Både for eleverne og for mig.

Hjerne, Hoved, Psykologi, Lukkede Sind

Genkendelighed er godt – ungerne kan godt lide, at de ved hvad de skal og som lærer letter det på både tankemylderet og forberedelsen. Det gi’r plads til at fordybe sig i andre ting end den dag-til-dag forberedelse, der så nemt dræber både arbejdsglæden, hjerneroen og skaber stress.

I år vil jeg forsøge at bevare strukturen!

Jeg ved det bliver svært, jeg får alt for nemt en ny ide og smider alt for tit barnet ud med badevandet!

Men NU skal det være – i år lykkes det!

Jeg har derfor lavet et skema, som skal hænges op i klassen i A3 størrelse – så kan både eleverne og jeg! se hvad dansktimerne skal indeholde hver dag. Desuden er det smart at kunne præsentere på forældremødet😊

Mit ser sådan her ud:

Jeg har lagt et blankt et ind under Downloads, som du kan hente for en 10’er – så kan du udfylde dit eget👌.

Struktur er godt 😁

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *