Busters verden

(1 kundeanmeldelse)

60,00kr.

Beskrivelse

Her får du det flotteste undervisningsforløb på 34 sider om Busters verden – den udødelige klassiker, som netop er udgivet i en ny udgave.

Forløbet er henvendt mellemtrinnet og er inddelt i Før-, Mens-, Efterlæsning opgaver.

Romanen af Bjarne Reuter omhandler den 11 årige dreng Buster Oregon Mortensen, der er fuld af kærlighed til selve livet og sine omgivelser.

Der arbejdes med: Tekstens tid, Bjarne Reuter, Genren, Ordforklaring, Sangen, Brevet, Ballerinaen, Remser, Personkarakteristik, De 6 vigtigste karakterer, Tekstens fortalte tid, Kapitel 15 og Filmen med bingoplade.

Der er ikke spørgsmål til hvert kapitel. Der er lagt vægt på den fælles efterbearbejdelse, så romanen ikke nødvendigvis behøver blive læst kapitel for kapitel i fællesskab.

Der er en del kreative opgaver.

Det er muligt at sortere i opgaverne og gøre nogle differentierede, valgfrie eller undlade at lade nogle indgå i forløbet; det er helt op til dig som underviser.

Det har et lækkert og indbydende layout!

Forløbet kræver ingen yderligere forberedelse – men eleverne skal have læst romanen eller ha’ fået den læst højt.

Bogen kan lånes på ereolen, hos Bookbites samt hos en del CFUer.

 

1 anmeldelse af Busters verden

  1. Birgitte

    Jeg har købt adgang til litteraturforløbet “Busters verden” og er super glad for det meget flotte og gennemarbejdet materiale! Det passer mig fint, at der ikke er opgaver til alle kapitler, men der er blevet udvalgt nogle centrale fokuspunkter, som eleverne kommer til at arbejde med fx brevskrivning, rim og remser og personkarakteristik. Undervejs er der foreslag til flere kreative opgaver, som man kan plukke ud og fordybe sig med – alt efter hvilken type klasse man har. Tak til Danskfaglighed for at gøre litteraturarbejdet let og overskueligt!

    Rina Ghanoum

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.