Dansk ugeskema

10,00kr.

Beskrivelse

I 25 år har jeg lovet mig selv, at jeg ville få flere rutiner ind, flere faste ting på skemaet, mere struktur. Ikke for at ødelægge spontaniteten og den gode ide – den skal der altid være plads til – men simpelthen for at skabe mere ro. Både for eleverne og for mig.
Hjerne, Hoved, Psykologi, Lukkede Sind
Genkendelighed er godt – ungerne kan godt lide, at de ved hvad de skal og som lærer letter det på både tankemylderet og forberedelsen. Det gi’r plads til at fordybe sig i andre ting end den dag-til-dag forberedelse, der så nemt dræber både arbejdsglæden, hjerneroen og skaber stress.
I år vil jeg forsøge at bevare strukturen! Jeg ved det bliver svært, jeg får alt for nemt en ny ide og smider alt for tit barnet ud med badevandet! Men NU skal det være – i år lykkes det! Jeg har derfor lavet et skema, som skal hænges op i klassen i A3 størrelse – så kan både eleverne og jeg! se hvad dansktimerne skal indeholde hver dag. Desuden er det smart at kunne præsentere på forældremødet😊 Mit ser sådan her ud: Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 5.a-1024x724.png   Lav et skema til dansktimerne – struktur og overblik til hverdagen. 👌 For elevernes skyld – men mest for din! Rutiner og gengangere skaber plads til fordybelse og letter forberedelsen. Dette skema er skrivbart i de hvide felter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dansk ugeskema”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *