Drengene fra Sankt Petri

50,00kr.

Beskrivelse

Et litteraturforløb på 37 sider til den nye flotte udgave af “Drengene fra Sankt Petri”.

Oprindelig skrevet af Bjarne Reuter – nu nyfortolket af Erik Barfoed og illustreret af Kristian Eskild Jensen og udgivet af Gyldendal. En grafisk roman adskiller sig på mange måder fra den traditionelle roman. Her er fokus på både billede og tekst – billederne skal understøtte teksten, der her er begrænset.

I litteraturforløbet tages udgangspunkt i styrkerne ved henholdsvis tekst og billede, hvordan forskellige beskæringer, farver og perspektiv kan understøtte plottet.

Der arbejdes med genren “Grafisk roman”, arbejdes med berettermodel – og svaret på spørgsmålet: “Hvad får helt alm. gymnasiedrenge til at kæmpe for friheden med livet…?” kommes nærmere ved udsagn fra teksten, – men også ved at dykke ned i breve fra frihedskæmpere.

Der arbejdes med sangen som modstandselement, komposition, forholdet mellem Gunnar og Lars – og der er en ekstra opgave, omhandlende de sammenfald, der er mellem Drengene fra Sankt Petri og Churchill-klubben.

Og sidst men ikke mindst – aktualiteten – som de første sider der med sine gule og blå farver, tilfældigt og henkastet minder os om…

Romanen og forløbet vil være oplagt i fordybelsesområder som:

Krigens ansigter 

På kanten af livet 

Den kære familie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drengene fra Sankt Petri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *