Tilbud

Efter ferien – indskolingen

100,00kr.

Beskrivelse

Den perfekte pakke til indskolingen efter en ferie.

Her er opgaver, der ikke kræver forberedelse, sociale aktiviteter, så eleverne kan “finde hinanden igen”og lærerige aktiviteter, som kan benyttes individuelt og i grupper.

 • Find en der….i sommerferien

 • Fang hajen er et spil, hvor formålet er, at eleverne får gentaget og øvet bogstaverne samt opnår kendskab til bogstavernes forskellige typografier.

  Der er flere variationsmuligheder og man kan man fordel benytte blå og røde “banko-brikker” for at tilføre endnu en dimension i spillet. Her er 13 spilleplader med bogstaverne A-M.

  Der medfølger god instruktion.

 • Star wars krig med stavelser. Kan du huske kortspillet krig? Her kommer det i en ny udgave med fokus på læsning og stavelser.Krig med stavelser har 51 kort med lydrette ord som har 1, 2 eller 3 stavelser og flotte Star Wars illustrationer.Spillet henvender sig primært til børn i 2-4. klasse.Man spiller ved at begge spillere trækker et kort, læser ordet højt og klapper ordets stavelser.Spilleren med det ord, som har flest stavelser vinder.Udførlig instruktion medfølger.May the force be with you 🔥
 • Bogstavoprydningen. Fokus er her på træning af bogstaver – vokaler og konsonanter – store som små.

  Vi ved, at repetition er afgørende for, at eleverne bliver sikre i bogstaverne.

  Derfor handler det om, at lege/øve bogstaverne på så mange forskellige måder som muligt, så det ikke bliver kedeligt:

  Her er god instruktion samt 28 bogstavkasser til brug ved genkendelse af bogstaverne, vokaler/konsonanter samt repetition af rette placering i alfabetrækkefølgen.

  Der er rig mulighed for differentiering.

 • 100 ordkort til sætningsopbygning. Leg med sproget, tal om opbygningen, nævn de forskellige ordklasser, repeter hvad de forskellige ord betyder……

         Mulighederne er mange. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efter ferien – indskolingen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.