Kom an, komma!

(1 kundeanmeldelse)

Beskrivelse

VAREN ER I RESTORDRE MEN KAN SNART FORUDBESTILLES I EN NY UDGAVE TIL LEVERING D. 1. OKTOBER 2023

BEKLAGER!

 

 

Vores bestseller er nu udkommet i 3. oplag som trykt hæfte.

24 sider med indførsel i alt, hvad eleverne behøver vide for at forstå kommaets mysterie. Her gennemgås udsagnsled, grundled, genstandsled og forholdsordsled. Der trænes alene og med makker. Der er indbygget evaluering uden læreren skal rette, og de vigtigste kommaregler er forklaret med eksempler bag i hæftet. Sidst i hæftet er et diplom – så alle kan fejre overvindelsen over kommaerne!

Der er fokus på brug af nutidige valg af billeder, henvisninger, navne og beskrivelser. Hæftet er sat lækkert op og der medfølger forholdsordshænder i materialet -så eleverne selv kan klippe dem ud og bruge dem til de foreslåede opgaver.

Der medfølger adgang til facithæfte til læreren

 

Se evt en video med fremvisning af indhold i højdepunkter på Instagram.

 

 

 

 

1 anmeldelse af Kom an, komma!

  1. Birgitte

    Jeg har bl.a. brugt danskfaglighed.dks kommahæfte, som giver eleverne et godt og forståeligt indblik i kommareglerne. Eleverne har taget godt imod hæftet, og derfor har jeg genbrugt det som kickstart til forløb om tegnsætning i flere klasser. Når man køber et produkt, får man det tilsendt med det samme. Danskfaglighed.dk responderer endvidere hurtigt, hvis man skriver til dem

    Maibritt Skovgaard

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *