Narnia

40,00kr.

Beskrivelse

Jeg ELSKER Narnia!

“Løven, heksen og garderobeskabet” af C. S. Lewis.

Fantasy-genren er en højtelsket genre af mellemtrinselever – de kender den alle, både fra bøger, computerspil og film. Genren skal naturligvis gennemgås på mellemtrinnet- og her benytter jeg ofte romanen “Løven, heksen og garderobeskabet” som skelet.

Jeg har arbejdet med den flere gange, jeg har skrevet den om til et teaterstykke, som vi har opført på skolen, jeg har brugt den i kristendom, og jeg har dykket ned i romanen og brugt den til litteraturarbejde.

Romanen er skrevet i en sværhedsgrad, der er god til 6. årgang – her kan man også dykke lidt dybere ned i symbolikken i bogen og få nogle fine snakke herom.

Jeg læser altid 1. kapitel højt, når vi starter et romanforløb – det åbner bogen i fællesskabet og giver anledning til en god snak om, hvad der videre sker. Herefter er der opgaver til hvert kapitel, – der er en del tegnearbejde, der er et løb, der er computerspil, grammatikopgaver, et læseteater, kreative puslerier og en række ekstraopgaver til de elever, der er hurtigere færdige end andre.

Jeg har fundet et kort på Pinterest, som jeg laminerer i en størrelse, der kan ligge i bogen.

Vi slutter naturligvis med at se filmen, – og herefter er der en filmanmeldelse, der skal laves.

Du kan downloade mit forløb med 24 siders opgaver – inkl en side med ekstra-opgaver til “de hurtige” OG facit! Der er god instruktion til læreren, mange forskellige typer opgaver; krydsogtværs, løb, tegnsætning, refleksion, “find i teksten”, tegneopgaver, ordbogsopslag mv. Bogen findes på Nota til ordblinde. 🦁 Der er skrivbare felter, så forløbet kan deles digitalt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Narnia”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.