Velkommen!

Jeg hedder Birgitte Lund Thomsen og er uddannet lærer, læsevejleder og ordblindevejleder. 

Jeg har mere end 25 års erfaring med undervisning og har arbejdet i normal- såvel som på specialområdet. Jeg har arbejdet i indskoling, mellemtrin og udskoling, har været tosprogsunderviser og har undervist i en bred vifte af fag – men altid haft danskfaget på mit skema – og har altid været klasselærer. 

Jeg har undervist med ‘supplerende undervisning’ i mange år – jeg kalder det ‘Mælkebøtten’, som er et område jeg startede op på min skole for mange år siden. Her afholder jeg kurser for elever på mindre hold med mange forskellige overskrifter. (Læselyst, Stavetræning, Fonologi, VAKS, Mere udfordring, Læsesvage elever, Ordblinde, Elever med generelle indlæringsvanskeligheder mm.)

Jeg har altid brændt for den gode undervisning!

Jeg har altid udviklet mit eget materiale og for 10 år siden begyndte jeg at dele det på min instablog “lærerliveterlivet” – den voksede til hjemmesiden her.

Jeg udvikler det meste af mit materiale selv, men er heldig at have et stærkt samarbejde med flere dygtige udviklere.

Jeg udvikler forløb for flere forlag og har desuden udgivet kommahæfterne ‘Kom an, komma! 1 og 2’ hos Forlaget Straarup samt arbejdshæfter til mellemtrinnet hos Forlaget Gonge.

Jeg afholder oplæg og kurser på CFU, Læsevejlederuddannelsen i Kolding og tager ud på skoler, i foreninger og på konferencer.

Hvis I har lyst til et besøg – så henvend jer gerne.

Følg mig på Facebook og Instagram, hvor jeg dagligt lægger glimt af min hverdag ind.

Håber, du finder inspiration til at holde din dansklærer-flamme glødende.

Velkommen!