Ordblinde

Artikel i Ordblindebladet

Jeg er SÅ stolt over, at have en artikel med i Ordblindebladet!

Ordblindebladet udgives af Ordblinde/Dysleksiforeningen 4 gange årligt – og denne måneds julenummer er fyldt med gode artikler omhandlende bl.a. ordblinde og deres succes som iværksættere, tosprogede elever og dysleksi.

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark er en handicaporganisation, som arbejder aktivt for at hjælpe mere end 300.000 ordblinde og deres pårørende. Foreningens formål er bl.a. at: varetage interesser for mennesker med ordblindhed/dysleksi over for myndigheder samt arbejde for en generel anerkendelse af ordblindhed/dysleksi. Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark blev stiftet i 1943 og har siden arbejdet tæt sammen med bl.a. ministerier, politikere, fagpersoner, offentlige institutioner, interesseorganisationer og virksomheder.

Selveste Kongelige Højhed Kronprins Frederik er protektor for foreningen i Danmark!

Jeg er max stolt over at være i royalt selskab😉😉 – og samtidig være i selskab med Trine Nobelius (læringskonsulent ved Børne- og undervisningsministeriet) som har en artikel i bladet omhandlende “Tosprogede elever og dysleksi”, et område vi er nødsaget til at have mere fokus på!

Faktisk omtaler jeg Trine i min artikel, da hun i særdeleshed var med til at tænde min ild.

Min artikel omhandler mit arbejde med eleverne tilknyttet JUNIT og deres forældre, et arbejde jeg værdsætter og som er med til at fodre min ild!

Jeg har fået lov at dele min artikel her – er du ikke allerede medlem, vil jeg opfordre dig til at støtte foreningens arbejde med et medlemskab. Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.