Hverdag og rutiner

Anbefalinger


Danskfaglighed.dk er uden tvivl den hjemmeside, jeg tyr til, hvis jeg mangler inspiration til min danskundervisning. På hjemmesiden ligger spændende, gennemarbejdede, relevante og sjove litteraturforløb og grammatik-sjov – Og det er for fedt! Jeg har lige bestilt for alt for mange penge – ikke fordi materialerne er dyre, men fordi jeg simpelthen ikke kunne styre mig… Så nu må jeg og mine elever på mellemtrinnet i gang med en masse lærerige dansktimer!

Charlotte Melgaard Andersen, folkeskolelærer, Galten

“Jeg kan varmt anbefale danskfaglighed.dk. Hjemmesiden lægger op til en legende og varieret undervisning. Her henter jeg bl.a. mange gode ideer til min grammatikundervisning, hvor de svageste elever kan være med. 

Layoutet er både overskueligt og flot”

Majbritt Sommer Christensen. Udskolingslærer og pædagogisk konsulent UC Syd

Danskfaglighed.dk giver gennem et velovervejet, flot og indbydende materiale mulighed for at arbejde med danskfaget på nye, sjove og inspirerende måder. Med en kombination af kopiarksøvelser og aktiviteter tilgodeser materialet alsidig og differentieret undervisning.
Jeg er fan🤩

Susanne Lund Nielsen, folkeskolelærer – Ulkebøl Skole

Som dansklærer på mellemtrinnet er der så helt enormt meget fint, gennemarbejdet og inspirerende materiale at hente. Det gælder både til den almindelige, daglige undervisning, men også til f.eks. arbejdet med ordblinde børn og til forældresamarbejde ifbm. forældremøder og lign.
Som dansklærer gennem 15 år får Danskfaglighed.dk min varmeste anbefaling!

Charlotte Rugbjerg, folkeskolelærer på Frederiksberg. 

Super fede slides direkte til print vedr. almen viden. De kan anvendes med læringsmakkere i feedbackgrupper – super fint oplæg til arbejdet med særlige personer gennem tiderne

Nina Vorn Ljungkvist, Svendborg

Jeg har brugt dine inferens-kort i dag. Børnene blev sat til at skrive i 15 minutter med udgangspunkt i billedet på kortet. I dag bad jeg dem skrive i genren: personlig beretning. De elskede det.

Nanna Møller O’Connor, Slagelse

En fantastisk hjemmeside fuld af kreative ideer hele tiden med øje for at højne elevernes faglige niveau. Jeg bruger blandt andet ordklassespillet, som virkelig motiverer mine elever i 4. klasse til at øve grammatik. Efter efterårsferien skal vi i gang med ugens person. Det arbejde glæder jeg mig meget til, da det i høj grad kan være med til at styrke elevernes kompetencer indenfor informationssøgning og mundtlig formidling, som er områder vi allerede har arbejdet med i 3. klasse. Men hvor jeg trængte til inspiration til, hvordan jeg kunne bygge videre på forrige års arbejde.

Kæmpe anbefalinger til siden, som rummer høj faglighed og super inspiration.”

Anne Rønn Nielsen, Kolding

God og inspirerende hjemmeside med downloads af høj kvalitet – letter forberedelsen og eleverne elsker dem.”

Vibeke Klitgaard Sørensen, Støvring

” Som dansklærer og læsevejleder med en meget travl kalender er jeg meget begejstret for inspirationen på danskfaglighed.dk. Jeg får mange gode ideer af at læse Birgittes blogindlæg, og jeg sparer tid ved at downloade de mange spændende undervisningsideer/materialer. Hjemmesiden er helt klart den sparringspartner, jeg mangler i den travle hverdag på skolen.”

Mette Raben Fink Mikkelsen, Ebeltoft

 “FED hjemmeside med dejlig inspiration :-))

Pia Svenning, Kgs. Lyngby

4 Comments

  • Marianne Jungersen - lærer

    En hel fantastik hjemmeside – fuld af mange gode og kreative opgaver. Opgaverne kan downloades og bruges som de er. De virker meget gennemarbejdet. Jeg bliver inspireret – og får selv masser af ideer til, hvordan jeg så kan sætte bevægelse på dine øvelser. F.eks. det grammatikspil med terningen – jeg satte forskellige bevægelser på, og pludselig var der fut i fødderne. Tak fordi du laver så inspirerende materialer og deler din tanker

  • Vibeke Klitgaard Sørensen

    God og inspirerende hjemmeside med downloads af høj kvalitet – letter forberedelsen og eleverne elsker dem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.